Lars Borghem

Lars Borghem skriver om hur det ensidiga ryska hotet dominerade ”Folk och Försvarskonferensen” i Sälen och om en folkrätt som bara tillämpas på vad Ryssland gör men inget om de olagliga krig som USA/Nato bedriver.

”Den svenska säkerhetspolitiken handlar inte längre om att i första hand analysera riskerna med krig. Den militära uppbyggnaden i både Ryssland och i väst har andra drivkrafter. De militärindustriella komplexen i alla länder, också i Sverige, arbetar oförtrutet på, skriver Lars Borghem.”

opulens.se – Militärindustrin jobbar oförtrutet på

1 reaktion på ”Lars Borghem”

  1. Pingback: Lars Borghem – Säkerhetspolitik – Militärindustrin jobbar oförtrutet på | Vetenskapliga partiet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *