U-båtar

Vi har läst och hört om ubåtar som kränkt svenskterritorium i decennier och varje gång har man i media pekat ut Ryssland.
Några hållbara bevis har emellertid aldrig presenterats utan man har bara hänvisat till olika ”indikationer”.
På Bevara Alliansfrihetens hemsida skriver Sven Hirdman, Mathias Mossberg, Sune Olofsson och Pierre Schori att ”Vi måste få klarhet i ubåtsfrågan. Den har alltför länge infekterat svensk försvars- och säkerhetspolitik.” Vidare skriver man ”Mathias Mossberg frågade 2005 den tidigare Europachefen i State Department, Helmut Sonnenfeldt, om amerikanska ubåtar var i svenska vatten, och svaret var: ”Det är klart att vi var där – vi var överallt.”

alliansfriheten.se – Korten på bordet i ubåtsfrågan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *