Inlägg från 2016

Från 2016, inför riksdagsomröstningen om värdlandsavtalet med Nato.
newsvoice.se – Svenska folket luras in i NATO 25 maj 2016

”Den 25:e maj kommer Riksdagen att rösta om ett av Sveriges viktigaste avtal i fråga om våra relationer med omvärlden: Värdlandsavtalet* med NATO. Detta avtal håller på att smygas på det svenska folket utan att någon verklig debatt förs.

Ingen kan förneka att spänningen mellan NATO och Ryssland kontinuerligt ökar, det man skulle kunna diskutera är vems fel det är. Vår svenska press och politiska elit är dock helt överens om att felet är Rysslands. Detta trots att Ryssland sedan kalla krigets slut dragit sig tillbaka och NATO i motsvarande grad flyttat fram sina positioner i Öst-Europa.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *