Om Skripal-affären

Sven Hirdman – ”Sverige bidrar till en mycket farlig situation”

Sverige har spelat med i spelet mellan västmakterna och Ryssland genom att för första gången göra en ”solidaritetsutvisning” av en rysk diplomat. Det är beklämmande att så få tycks inse konsekvenserna av det som nu sker

Birger Schlaug på samma ämne – På hal is…

Har man inte sett bevis finns bara en sak att säga: skämmes ta mig fan!

1 reaktion på ”Om Skripal-affären”

  1. Antingen är svensk politikeradel korrumperad eller så är den offer för vilseledande konfliktskapande massmedier och jag vet inte vilket som är värst.

    PS. jag letade efter den bloggpost där ni ev. länkar till den 40sekunders-film som ni tagit fram för jag vill naturligtvis länka till er bloggpost direkt, men finner den inte. Romelsjö länkar till videon här: http://jinge.se/allmant/nato-nytt.htm

    Jag ser att det är en Youtube-video och vill med tanke på ägarförhållandena rekommendera Internet Archive som ett bättre alternativ. Jag har även lagt till er som RSS-feed i partiets högerspalt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *