Efter Aurora, rop på Nato-medlemskap

Sören Sommelius om en ny artikel.
27 krigshetsare om Nato och kärnvapen

27 diplomater och höga militärer vill i en artikel i GP att Sverige inte ska skriva under FN:s förbud mot kärnvapen och att Sverige ska gå in i Nato och därmed ytterst förlita oss på amerikanska kärnvapen.

Tidningen ETC har pratat med några Nato-motståndare.
Riksdagen utarmas på fredsröster: ”Gör mig beklämd”

De senaste åren har präglats av upprustning av försvaret, ett allt tätare samarbete med Nato och, nu senast, tusentals amerikanska soldater på svensk mark i militärövningen Aurora.
Dagens ETC:s rundringning visar att fredsflygeln inom de politiska partierna har försvagats.

Stig Henriksson – Lögn och förbannad dikt i Sverige går att resonera om i Finland

Den som följer den finska säkerhetspolitiska debatten upphör aldrig att förvånas hur debattörer från olika läger ytterst sällan förfaller till det upphetsade tonläge som råder i Sverige. Där minsta nyansering av kallakrigsretoriken utmålas som landsförrädiskt.

1 reaktion på ”Efter Aurora, rop på Nato-medlemskap”

  1. Dennis Strömberg

    Sverige är amerikaniserat sedan en tid tillbaks, inte nog med det så skall Sverige bli medlem i den ondskefulla alliansen Nato. Detta med att det har kommit på tal att Sverige skall vara en del av kärnvapen och att Sverige samarbetar militärt med usa är ett mycket tydligt tecken på att Sverige närmar sig ett medlemskap i Nato, Sverige är och skall vara neutrala som Sverige har varit. Jag blir bara så j***a förbannad över att människor inte inser vad usa har ställt till med, usa är ett av de största vapenfanatiska krigsförande länder som förespråkar fred, och det går INTE ihop. Se bara på när usa invaderade Vietnam under Vietnamkriget då usa ville utrota kommunismen, tänk också på alla länder som usa invaderat och fortfarande invaderar, usa säger att det beror på att dom skall bekämpa terrorismen, men det är bara en falsk fasad, usa angriper bara länder som har olja och andra rikedomar som usa skall tjäna på. För usa är nämligen uppbyggt av tjuvar som stal landet av indianerna som är de enda riktiga amerikanarna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *