Mejl till Sverigedemokrater – Björn Backengård

Mejl har sänts till ungefär trehundra distrikt, kommunföreningar och andra lokala avdelningar inom Sverigedemokraterna.

Vi hoppas att Sverigedemokraterna
− säger bestämt NEJ till medlemskap i Nato;
− förbereder sig på en försvarsministerpost som innebär neddragning av samarbetet med Nato, neddragning av samarbetet med USA, inriktningen att försvaret i första hand ska lita till egna krafter;
− inte bara passivt väntar på folkomröstning om Nato utan i stället aktivt deltar i opinionsarbete emot medlemskap.

LÄS HELA INLÄGGET HÄR > >

Ett svar på ”Mejl till Sverigedemokrater – Björn Backengård”

  1. Två svar har kommit, båda från personer som tänker säga nej till Nato om de blir ombud. Det låter bra, men artikeln i Aftonbladet 9 december av Jimmie Åkesson, Björn Söder och Roger Richthoff oroar mycket.

    Men det som har publicerats ovan är inte hela mejlet. Litegrann i slutet saknas. Hela kan läsas om man efter mitt namn klickar på länken där. Mejlet var undertecknat med namn och adress och inte med länk till något som ännu inte var publicerat.

    Troligen har inget annat parti en mer levande gräsrotsrörelse. En grundpelare i partiet är nationellt självbestämmande, kanske den kraftigaste av de pelare partiet står på, men artikeln i Aftonbladet går ju emot detta. Jag tror att för en riktig nationalist finns ingen Nato-option, och säkert har många bland gräsrötterna problem med artikeln och kanske med de som skrev den.

    Sverigedemokrater bör uppmuntras till debatt om Nato, bland annat här på Nej till NATOs sidor. Det ger möjlighet att väga argument mot varandra och håller uppmärksamhet uppe kring frågan om Sverige och Nato. Vi ska inte vänta med det tills en folkomröstning kommer och med den en orkan av propaganda från Nato-kramarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *