Från Växjö

Kronoberg för Fred och Alliansfrihet (KFA, Nej till Natoföreningen)

9/4 samlades 52 personer för att lyssna till Maj-Britt Theorin, det var ett mycket intressant föredrag där Maj-Britt bl.a. uppmanade oss att skicka remissvar till UD ang. utredningen om Sverige ska skriva under FN:s kärnvapenförbud. Det har vi nu gjort!
Intressant är att idag, 24/4, läsa Svenska FN-förbundets artikel i Svenska Dagbladet där man uppmanar Sverige att skriva under och skriver om riksdagen att ”Förhoppningsvis vill ingen av de 349 ledamöterna ha på sitt samvete… att kärnvapen om fem eller tio år har fått ökad acceptans och blivit en… del av svensk säkerhetspolitik”.
Mycket klokt skrivet, ställ den frågan till dina riksdagsledamöter!

1:a Maj deltar inte KFA som organisation men vi uppmanar alla att föra fram parollerna om fred och alliansfrihet och att Sverige ska skriva under FN:s kärnvapenförbud.
Vår vykortskampanj för kärnvapenförbud fortsätter: lördagarna 18/5 och 8/6 samlas vi kl 11 vid Palladium. Korta appelltal och vykortsinsamling. Du är mycket välkommen att vara med! Kom som du är, vi har vykort och pennor!
Söndag 12/5 kl 15 på Det Fria Ordets Hus har vi ett möte om Venezuelafrågan tillsammans med Tankarnas Trädgård.

* * *

SKRIV UNDER FÖR ATT STOPPA KÄRNVAPEN – nejtillkarnvapen.nu

1 reaktion på ”Från Växjö”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *