Inlägg från 2016

Från 2016, inför riksdagsomröstningen om värdlandsavtalet med Nato.
newsvoice.se – Svenska folket luras in i NATO 25 maj 2016

”Den 25:e maj kommer Riksdagen att rösta om ett av Sveriges viktigaste avtal i fråga om våra relationer med omvärlden: Värdlandsavtalet* med NATO. Detta avtal håller på att smygas på det svenska folket utan att någon verklig debatt förs.

Ingen kan förneka att spänningen mellan NATO och Ryssland kontinuerligt ökar, det man skulle kunna diskutera är vems fel det är. Vår svenska press och politiska elit är dock helt överens om att felet är Rysslands. Detta trots att Ryssland sedan kalla krigets slut dragit sig tillbaka och NATO i motsvarande grad flyttat fram sina positioner i Öst-Europa.”

1 reaktion på ”Inlägg från 2016”

  1. Begär att få vara med i TV-program o.dylikt för att diskutera och tala om att Sverige (som Mot en majoritet av länder) nekat att skriva under FN:s dekl. om Förbud mot kärnvapen!!!! Folk är manipulerade och känner inte till Sveriges ställningstagande och orsak till det.
    Ställ också Hultqvist mot väggen. Han har ju ihärdigt banat väg för ett Natomedlemskap. Och ”klä av” M Andersson, Finlands dito och J Stoltenberg som håller i en blåslampa.
    Svenska folket har inte informerats varken av massmedia eller regering. De har gått Natos ärenden likt en Fårskock som någon har hållhake på.
    Det är bråttom så ett JA inte hinner kuppas igenom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *